Τζ. Τσαλίκη: Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε δήλωσή της η κ. Τζούλια Τσαλίκη, αναφέρει τα εξής: «Εκ μέρους της περιφερειακής αυτοδιοικητικής παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία», συγχαίρω θερμά τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ για την επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και την άνοδό της στην πρώτη εθνική κατηγορία.
Η Κυριακή 1η του Ιούνη είναι πια μια ιστορική μέρα, αφού η ΝΙΚΗ της προσφυγιάς, που συμπυκνώνει την ιστορία, τις μνήμες, τον πολιτισμό και τις αξίες που μεταλαμπαδεύτηκαν από τις χαμένες πατρίδες, βρίσκεται μετά από 48 ολόκληρα χρόνια εκεί που όλοι ονειρεύτηκαν, πίστεψαν και αγωνίστηκαν γι αυτό.
Σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του φετινού άθλου (διοίκηση – τεχνική ηγεσία – ποδοσφαιριστές) αλλά κύρια στους φιλάθλους της ομάδας, που στάθηκαν δίπλα της και τη στήριξαν με κάθε τρόπο όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, αξίζουν πολλοί έπαινοι.
Θερμά συγχαρητήρια για την ως τώρα πορεία και νικηφόρο αποτέλεσμα, ευχόμαστε από καρδιάς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ενόψει του μεγάλου τελικού της επόμενης Κυριακής, ώστε και με τη δική του άνοδο να ολοκληρωθεί το φετινό «θαύμα» του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε την επόμενη χρόνια να προστεθούν νέες σελίδες δόξας στην μακρόχρονη πορεία των δύο ιστορικών ομάδων της πόλης μας, για τις οποίες είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε εποικοδομητικά και αποφασιστικά στην αξιοποίηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Βόλου και της Μαγνησίας, ώστε να καταστούν παράγοντες ενθάρρυνσης της ενασχόλησης της νεολαίας με τον αθλητισμό, αλλά και προώθησης της τοπικής ανάπτυξης».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει