Την έπιασε νευρικό γέλιο όταν της έκαναν ερώτηση για το ΑφγανιστάνΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021, 13:30

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, φαίνεται να γελάει νευρικά όταν δημοσιογράφος της κάνει μια ερώτηση για την κατάσταση στο Αφγανιστάν, λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Σιγκαπούρη όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται η Κάμαλα Χάρις να πλησιάζει την ομάδα των δημοσιογράφων που την περίμενε για δήλωση. Ένας εξ αυτών ξεκινάει την ερώτησή του, λέγοντας: «Ποια είναι η απάντησή σας στις αναφορές για Αμερικανούς-», όμως η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ τον διέκοψε, γελώντας νευρικά και απαντώντας «ηρεμήστε, ηρεμήστε. Χαλαρώστε όλοι», πριν τελικά ξεκινήσει τη δήλωσή της.

 

Όπως αναφέρεται στη Dailymail η Καμάλα Χάρις επισήμανε: «Θέλω να μιλήσω για δύο πράγματα: Πρώτον το Αφγανιστάν το οποίο αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητά μας τώρα, καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλή απομάκρυνση των Αμερικανών και των Αφγανών που συνεργάστηκαν μαζί μας και βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Και σε αυτό έχω επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και θα το κάνω και τις επόμενες».

Οι ΗΠΑ και ο πρόεδρος Μπάιντεν έχουν καταδικαστεί παγκοσμίως για την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώνεται στο Αφγανιστάν, καθώς η επιστροφή των Ισλαμιστών στην εξουσία ήρθε μετά την ταχεία αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Αυγούστου 2021, 13:30Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει