Την απάτησε και του έστειλε έναν τόνο κρεμμύδια «για να κλάψει κι αυτός όσο έκλαψε εκείνη»


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 15:36

Μια πληγωμένη γυναίκα στην Κίνα τιμώρησε τον πρώην σύντροφό της για την απιστία του στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια «για να τον κάνει να κλάψει όσο έκλαψε εκείνη».

Η απατημένη Κινέζα, το επίθετο της οποίας είναι Ζάο, καταρρακώθηκε όταν την εγκατέλειψε ο σύντροφός της με τον οποίο διατηρούσε σχέση για λίγο περισσότερο από έναν χρόνο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης δείχνει τον φερόμενο ως άπιστο Κινέζο να κοιτάει με έκπληξη μια τεράστια στοίβα από σάκους με κρεμμύδια στο κατώφλι του.

Η Ζάο φέρεται ότι έγινε έξαλλη όταν ανακάλυψε ότι ο πρώην εραστής της δεν έχυσε ούτε δάκρυ μετά τον χωρισμό τους, ενώ η ίδια πέρασε τρεις ημέρες κλαίγοντας.

Παρήγγειλε, λοιπόν, έναν τόνο κόκκινα κρεμμύδια, τα οποία παραδόθηκαν στο κατώφλι του πρώην συντρόφου της μαζί με ένα σημείωμα που έλεγε: «Έκλαιγα επί τρεις ημέρες, τώρα είναι η σειρά σου».

Μάλιστα ο διανομέας που μετέφερε τα κρεμμύδια, επειδή δεν κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον παραλήπτη τους, φέρεται ότι χρειάστηκε πάνω από τέσσερις ώρες για να μεταφέρει την παραγγελία μέχρι την πόρτα του.

Η απατημένη σύντροφος δήλωσε στον τοπικό Τύπο : «Έμαθα από τους φίλους μου ότι δεν ταράχτηκε από τον χωρισμό μας. Εγώ επί τρεις ημέρες ήμουν στο σπίτι και έκλαιγα. Ράγισε η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να σταλούν στο σπίτι του. Έχω χρήματα. Ήθελα να μάθει πώς είναι η γεύση των δακρύων».

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: sinchew.com


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020, 15:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει