Την επιτροπή Εξοπλιστικών της Βουλής ενημέρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. ΠαναγιωτόπουλοςΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 22:33

Tα μέλη της ειδικής διαρκούς επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση έγινε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας και αφορούσε στη διαδικασία εξέλιξης τεσσάρων εξοπλιστικών προγραμμάτων του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) και του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) που θα υλοποιηθούν με ανάλογες νομοθετικές ρυθμίσεις και θα ψηφιστούν από την ολομέλεια της Βουλής.

Επιπλέον, προστίθεται στην ανακοίνωση, για ένα πρόγραμμα αιτήθηκε η γνωμοδότηση της επιτροπής για την κατακύρωση της σύμβασης αυτής.

Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής ‘Αμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και ο γενικός διευθυντής της γενικής διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) Αριστείδης Αλεξόπουλος.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, 22:33Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει