Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση Κ. Μπακογιάννη-Γ. Αλαφούζου για το γηπεδικό


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020, 22:42

Αναβλήθηκε, πιθανότατα για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, η -αρχικά προγραμματισμένη για την Πέμπτη (30/7) συνάντηση ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα των «πράσινων» και το πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης» στο Βοτανικό.

Οι δύο πλευρές παραμένουν σε ανοικτή γραμμή σε επίπεδο συνεργατών, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού θέματος. Ωστόσο η δημοτική αρχή, ζήτησε λίγες ημέρες παραπάνω μέχρι το νέο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ (που θα είναι το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες, μετά από αυτό της Παρασκευής 24/7), προκειμένου να είναι από την πλευρά του και ο Κώστας Μπακογιάννης, πολύ πιο «έτοιμος», αναφορικά με αυτά που θα προτείνει προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τους όρους «εισόδου» της παναθηναϊκής «οικογένειας» στο συνολικό γηπεδικό πρότζεκτ του Βοτανικού.

Σε ό,τι αφορά την προοπτική ολικής «ανακαίνισης» του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», που αποτελεί και το «Plan B» από την πλευρά του Παναθηναϊκού, η δημοτική αρχή δεν δείχνει διόλου θετική, επικεντρώνοντας όλες τις προσπάθειές της στο πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020, 22:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει