Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για τo Γουίμπλεντον


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 22:29

Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Συμβούλιο του Γουίμπλεντον με θέμα τη διεξαγωγή ή τη μετάθεση του βρετανικού major τουρνουά τένις.

Οι αρμόδιοι είναι σε διαρκή επαφή με τις ενώσεις, την ATP, τη WTA, την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς και τα άλλα Grand Slam προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη της διοργάνωσης που επηρεάζεται από τον κίνδυνο της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι από τις περιοχές που πλήττεται από την εξάπλωση του ιού, αναμένεται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες και όπως ενημερώνονται οι Βρετανοί πολίτες ο κίνδυνος θα είναι υψηλός για τουλάχιστον δώδεκα εβδομάδες ακόμη.

Καθώς οι προετοιμασίες θα πρέπει να αρχίσουν εντός του Απριλίου για να διεξαχθεί το διάσημο τουρνουά, φαίνεται δύσκολο να ξεκινήσει το Γουίμπλεντον στις 29 Ιουνίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ήδη, το French open μετατέθηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ελέω κορωνοϊού, αλλά την ώρα που έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Γουίμπλεντον, δύσκολη φαίνεται και η μετάθεσή του λόγω της επιφάνειας γρασιδιού του court.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 22:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει