Την Πέμπτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μαγνησίας της Λαϊκής Ενότητας

Το ψηφοδέλτιο Αγώνα, Αντίστασης και Νίκης Μαγνησίας της Λαϊκής Ενότητας θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας,Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (Δημητριάδος 261-πολυκατοικία “Θέτις”) την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη.

Στο μεταξύ σε κλίμα ευρείας αποδοχής και ιδιαίτερου ενθουσιασμού από την πλευρά των πολιτών ξεκίνησαν οι περιοδείες των υποψηφίων βουλευτών της Λαϊκής Ενότητας. Την Τρίτη 8/9 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη Ν. Ιωνία, ενώ την Τετάρτη 9/9 είναι προγραμματισμένη περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Ενότητας το πρωί στην Αγριά και το απόγευμα σε Βελεστίνο-Ριζόμυλο-Στεφανοβίκειο και Αγιο Γεώργιο.

Ιδιαίτερα στις αγροτικές αυτές περιοχές, ο κόσμος είναι ανάστατος από τα καταστροφικά για την αγροτιά μέτρα του τρίτου Μνημονίου.

Η προκαταβολή 50% (από 27,5%) του φόρου εισοδήματος και 100% από 1/1/2017 (καθώς εξομοιώνονται με τους ελεύθερους επαγγελματίες), η αύξηση του ΦΠΑ σε όλα τα αγροτικά εφόδια (λιπάσματα, φυτοφάρμακα, σπόροι, ζωοτροφές) από 13% σε 23%, η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των αγροτικών επιδοτήσεων (με κατάργηση του νόμου Βαλαβάνη), η κατάργηση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για όλους τους αγρότες, είναι μέτγρα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή την μικρή και την μεσαία αγροτιά και θα επιφέρουν βαρύ πλήγμα στην πρωτογενή παραγωγή που τόσο έχει ανάγκη η πατρίδα μας για να σταθεί στα πόδια της μετά από τόσα χρόνια εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών που ρημάζουν τον τόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει