Την Τετάρτη η συνάντηση Μπαρτομέου


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020, 10:26

Την Τετάρτη η συνάντηση Μπαρτομέου - Χόρχε Μέσι

Καθοριστική σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως κατάληξης, είναι η συνάντηση που θα έχουν την Τετάρτη (2/9), ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου με τον Χόρχε Μέσι. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και ο πατέρας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής, θα συζητήσουν στην Βαρκελώνη τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα».

Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Mundo Deportivo», που διαθέτει ασφαλή και έγκυρη πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Καταλονίας, οι δύο πλευρές θα επιμείνουν στις θέσεις τους.

Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προτείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναλόγως αμετακίνητος, αναμένεται να εμφανισθεί και ο πατήρ Μέσι, με την μόνη διαφορά, πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θεωρεί παρελθόν την Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει από την ομάδα, όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

  


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020, 10:28

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει