Την Τετάρτη ξεκινούν ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του MLS


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 20:07

Την προσεχή Τετάρτη (6/5) θα ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους οι παίκτες του MLS, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (1/05) από τη διοργανώτρια αρχή του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Δεν θα επιτρέπεται στους παίκτες η πρόσβαση σε εγκαταστάσεις των συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων και των αποδυτηρίων, γυμναστηρίων και αιθουσών προπόνησης.

Το MLS τόνισε ότι όλες οι ατομικές προπονήσεις, οι οποίες είναι εθελοντικές, πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με τα λεπτομερή πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας σε συνεννόηση με τους ειδικούς γιατρούς και λοιμοξιολόγους, ενώ ακόμα και η επιστροφή στο γήπεδο δεν θα είναι εύκολη.

Οι ομάδες πρέπει πρώτα να υποβάλουν στη λίγκα ένα ειδικό σχέδιο που θα περιγράφει πώς η κάθε ομάδα θα εφαρμόσει τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι ατομικές προπονήσεις θα κλιμακωθούν με κάθε παίκτη να έχει ένα καθορισμένο σημείο στάθμευσης για να διατηρήσει τη μέγιστη απόσταση μεταξύ των οχημάτων.

Οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό θα τσεκάρονται με ελέγχους θερμοκρασίας κατά την άφιξή τους και θα πρέπει να φορούν τον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όταν μπαίνουν κι όταν αποχωρούν από το γήπεδο, ο οποίος θα χωρίζεται σε τέσσερα μέρη με μέγιστο έναν παίκτη ανά περιοχή.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 20:08

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει