Την 1η Ιουνίου οι αρχαιρεσίες της ΕΠΟ για εκλογή προέδρουΠρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 17:33

Για την 1η Ιουνίου όρισε τις αρχαιρεσίες της για την εκλογή νέου προέδρου η ΕΠΟ, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής κατά τη σημερινή (22/2) συνεδρίασή της.

Επιπρόσθετα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε τη μετάθεση της σύγκλησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 18 Μαρτίου 2022 με θέματα την επικύρωση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και την επικύρωση του ορισμού νέων μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα σήμερα γνωστό, χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO) αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Εκτελεστικός Γραμματέας της, Ιάκωβος Φιλιππούσης, ενώ υπέδειξε τον Γιώργο Χατζησαρόγλου ως 5ο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Κατ’ εφαρμογή του νέου καταστατικού της Ε.Π.Ο. όρισε Εκτελεστικό Διευθυντή (CEO) της Ομοσπονδίας τον μέχρι πρότινος Εκτελεστικό Γραμματέα Ιάκωβο Φιλιππούση, στον οποίο ανατέθηκαν τα καθήκοντα που προβλέπονται από τα άρθρα 54, 55 και 56 του καταστατικού, μέχρι την εκλογή του νέου προέδρου.

Αποφάσισε τη μετάθεση της σύγκλησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για τις 18 Μαρτίου 2022 με θέματα την επικύρωση των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης και την επικύρωση του ορισμού νέων μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο.

Αποφάσισε τη σύγκληση της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή του νέου προέδρου της Ε.Π.Ο μαζί με την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την 1η Ιουνίου 2022.

Όρισε τον κ. Γιώργο Χατζησαρόγλου ως το υποδεικνυόμενο μέλος (5ο) της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 17:34Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει