Της κατέβασαν την τούρτα με σχοινί


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, 14:29

Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έκλεισε στο σπίτι, μπορεί να μην ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας όμως οι Έλληνες στα δύσκολα είναι πάντα ενωμένοι. Βρίσκουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους έστω και από απόσταση.

Μία υπέροχη εκδήλωση αγάπης, έστω και από απόσταση για λόγους ασφαλείας λόγω κορωνοϊού, είδαμε και από τους κάτοικους της περιοχής Κορώνη Μαγαρά προς την 40χρονη γειτόνισσά τους.

Η Μαρία Βραχασωτάκη είχε το Σάββατο τα γενέθλια της και οι γείτονες της της επιφύλασσαν μια έκπληξη. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά!

 

Η Μαρία Βραχασωτάκη μιλώντας συγκινημένη στο cretapost είπε, «Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα. Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στη πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη! Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια… δε πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα…»

Εκτός από το τραγούδι και την τούρτα οι γείτονες της άφησαν και δώρα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Αυτό που υπόσχεται τώρα η Μαρία είναι πως μόλις βγουν από την καραντίνα θα τους γνωρίσει έναν έναν ξεχωριστά. «Ακόμα και στα πιο δύσκολα όλοι μαζί μπορούμε!»

Πηγή: cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, 14:29

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει