Τον λήστεψαν απειλώντας τον με μαχαίρια στον λαιμό, απόγευμα, σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 11:59

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Τον απόλυτο τρόμο εκεί ακριβώς που δεν το περίμενε, έζησε ένας 56χρονος Ιταλός που διαμένει στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στις 5 Δεκεμβρίου, στις 18:40 το απόγευμα, ενώ περνούσε, όπως κάνει κάθε μέρα, από ένα κεντρικό σημείο της περιοχής, όχι μακριά από την πλατεία Κεφαλαρίου, πετάχτηκαν μπροστά του δύο νεαροί με μαχαίρια.

Τον απείλησαν ευθέως, βάζοντας και οι δύο τα μαχαίρια στον λαιμό του, και λέγοντάς του μόνο «που είναι τα λεφτά». 

Ο Λουκά Φοκάρντι αντέδρασε ψύχραιμα – επικαλέστηκε μάλιστα και τη στρατιωτική του εκπαίδευση που έχει λάβει κατά τη θητεία του στο παρελθόν – δηλαδή δεν αντέδρασε, και οι άνδρες πήραν όλα του τα χρήματα και εξαφανίστηκαν στο ημίφως.

Το περιστατικό συνέβη όπως αναφέραμε σε πολύ κεντρικό σημείο, στο τέρμα της οδού Μουσών, στη συμβολή των οδών Μαξίμου και Κοκκιναρά.

Οι ληστές "εκμεταλλεύθηκαν" το αλσύλλιο, το οποίο είχαν ως ορμητήριο

Ο 56χρονος ανέφερε αμέσως το γεγονός στην Αστυνομία, ενώ κλήθηκε για αναγνώριση προσώπων. Λόγω της μεγάλης ταχύτητας που συνέβησαν όλα, αλλά και του χαμηλού φωτισμού, δεν ήταν δυνατόν να αναγνωρίσει τους δράστες. Θυμάται, ότι και οι δύο ήταν μετρίου αναστήματος και όχι μεγαλύτεροι από 30 ετών.

Ακούστε την περιγραφή του γεγονότος:

 

Οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 12:01

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει