Τουλάχιστον έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑγρίνιοΣε τουλάχιστον έξι συλλήψεις έχουν μετατραπεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια και μετά τα σοβαρά επεισόδια, που στιγμάτισαν απόψε στο Αγρίνιο, στην πορεία για την επέτειο μνήμης των πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Οι ίδιες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της 19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αριθμός των συλλήψεων να μεγαλώσει.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της 19χρονης, που τραυματίστηκε από αντικείμενο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν πέτρα, μάρμαρο ή φωτοβολίδα) ενόσω καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας, φέρει πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο (κακώσεις και κατάγματα) και θα υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πηγή: sinidisi.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 06:09

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει