Τούρκοι χάκαραν τον λογαριασμό του Γ. Βασιλειάδη στο instgramΤουρκική ομάδα χάκερ ανέβασε στον λογαριασμό του Γιώργο Βασιλειάδη το σήμα της με την ημισέληνο και άρχισε να αναρτά μηνύματα. Οι Τούρκοι πόσταραν μια φωτογραφία της Αγίας Σοφίας με την λεζάντα: «Η Αγία Σοφία είναι του Ισλάμ και έτσι θα παραμείνει».

Παράλληλα, ανέβηκε φωτογραφία από τουρκικές φρεγάτες να πλέουν στο Αιγαίο, με τη φράση «η Μεσόγειος ανήκει στους Τούρκους».

Ακολούθησαν μηνύματα με χάρτη που δείχνει το ανατολικό Αιγαίο, τη Θράκη και τη Μακεδονία ως τουρκικά εδάφη, ενώ για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός Instagram του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη έχει παραβιαστεί από Τούρκους χάκερς. Μέχρι να καταστεί εφικτή η ανάκτησή του λογαριασμού μη λαμβάνετε υπόψιν σας τις αναρτήσεις».

Στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο του λογαριασμού του κ. Βασιλειάδη χωρίς ακόμα να τα έχουν καταφέρει.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019, 15:07

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει