«Το έργο θα παραδοθεί στην ώρα του»«Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει με την κοινοπραξία των εργοληπτών, από τη στιγμή που θα τηρηθεί δεν υπάρχει θέμα ούτε απένταξης, ούτε οτιδήποτε άλλο» τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που επισκέφθηκε το οδικό έργο Ηράκλειο-Μεσαρά.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Σπιρτζης: «Για όσους κινδυνολογούν θα είναι προσκεκλημένοι να το δουν με τα μάτια τους τις επόμενες ημέρες. Υπάρχουν πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα με τρεις σταθμούς για τον δρόμο της Μεσαράς, στην 1η Απριλη, 10 Απριλίου και στις 25 Απριλίου που θα παραδοθεί το έργο. Θα είμαστε ξανά εδώ πολυ σύντομα και το έργο θα παρακολουθείται από εβδομάδα σε εβδομάδα».

Ο κ. Σπιρτζης όμως αναφερθηκε και σε δυο ακόμη έργα που αναμένεται να παραδοθούν:

«Ο ΟΑΚ έχει ολοκληρώσει εκτός από το φράγμα Αποσελέμη, τη σήραγγα και το διυλιστήριο, όποτε θα παραδοθεί και αυτό το έργο, όπως και το Χαμέζι που είναι μια ιστορική γέφυρα. Μετά απο τρεις εργολάβους και αρκετές δεκαετίες, η μισή γέφυρα είχε πρόβλημα και κατασκευάστηκε και η υπόλοιπη, αλλά διορθώθηκε και η μισή».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλι, ο Χρήστος Σπιρτζης δήλωσε: «Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή για κύρωση. Είναι γραφειοκρατικές οι διαδικασίες από εδώ και πέρα, δεν νομιζω ότι θα έχουμε κάποια άλλη καθυστέρηση».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019, 18:23

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει