«Το Αγρίνιο παραδοσιακά μας δυσκολεύει, όμως στόχος μας είναι η νίκη»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 21:28

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Άκης Μάντζιος, με αφορμή την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League (Κυριακή 22/11, 17:15 – Γήπεδο Παναιτωλικού).

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην αρχική τοποθέτησή του στο κενό διάστημα από τον τελευταίο επίσημο αγώνα: «Έχουμε διάθεση για να παίξουμε. Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι λόγω αναβολής (σ.σ. αυτό με την ΑΕΚ). Είναι ένα ζητούμενο αυτό. Θέληση όμως υπάρχει για να παίξουμε, όπως και ανυπομονησία». Και συνέχισε σχολιάζοντας το φορτωμένο πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα του στη συνέχεια: «Αν είναι συνεχόμενα τα ματς, θα τα δώσουμε όλα. Χρειαζόμαστε παιχνίδια και ρυθμό. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλη αναβολή και να πάμε σερί μέχρι το τέλος».

Μιλώντας για το αν βγήκε ωφελημένη η ομάδα του από την 20ήμερη διακοπή, ο 51χρονος προπονητής τόνισε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Αυτό το διάστημα πήραμε τις προπονητικές εντάσεις, αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν καλύπτεται».

Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στα χέρια του, ο Μάντζιος επεσήμανε: «Έχουμε καλό ρόστερ, γεμάτο. Θέλει τον χρόνο της η ομάδα και ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει θα κάνει καλό. Υπάρχει ποιότητα, έχουμε πολλές επιλογές. Στο γήπεδο όμως θα παίζουν 11. Αναγκαστικά, άλλοι θα έρχονται από τον πάγκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι είναι επαγγελματίες, ο καθένας οφείλει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του».

O Άκης Μάντζιος κατέληξε μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και την αλλαγή προπονητή (σ.σ. πρόσληψη Τραϊανού Δέλλα): «Θα είναι δύσκολο, το Αγρίνιο είναι έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τον Άρη. Υπάρχει και αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα, επομένως θα θέλουν όλοι να δείξουν διαφορετική εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, 21:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει