Το δικαστήριο διέκοψε για το πρωί της Παρασκευής


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 16:51

Για αύριο το πρωί στις 10:30 διέκοψε το δικαστήριο, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης για το κρίσιμο ζήτημα της αναστολής εκτέλεσης των ποινών.

Πριν από λίγη ώρα, αγόρευσε τελευταίος ο συνήγορος υπεράσπισης του Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος επικαλέστηκε το παιδί και την ανήμπορη μητέρα του καταδικασθέντος για να ζητήσει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Σημειώνεται ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Για τον Γιώργο Πατέλη τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10 έτη κάθειρξης και 2 μήνες, μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο ζήτησε να ανασταλεί η ποινή του, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: 

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι από το 2011 με τον Γιώργο. Ζήτησα τη βοήθειά του όταν δεν είχαμε να φάμε. Έχω δυο παιδιά ανήλικα. Η οικογένειά μας δεν είχε βοήθεια από πουθενά, μου είχαν πει κάποιοι γνωστοί μου για τον Γιώργο. Μέχρι και λογαριασμούς για το ρεύμα μου πλήρωσε, τα πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Μας έδινε και τρόφιμα. Είναι σωστός οικογενειάρχης. Το παιδί του είναι τα πάντα για αυτόν και τον χρειάζεται με όλα αυτά που έχουν συμβεί… Ο Γιώργος έχει γράψει τραγούδι κατά της βίας και του bullying.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 16:51

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει