«Το εμβόλιο δεν συνιστά πανάκεια, το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να ενισχυθούν ούτως ή άλλως»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, 16:02

Την ανακοίνωση της διατήρησης των περιοριστικών μέτρων από την κυβέρνηση, σχολιάζει με δήλωσή του ο Μιχάλης Κριθαρίδης, εκπρόσωπος Τύπου ΜέΡΑ25, στηλιτεύοντας τη μη «προετοιμασία για να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας».

«Με σύνθημα “αν χαλαρώσουμε θα το πληρώσουμε” ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε την παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, ενώ είχε προηγηθεί η παρότρυνση του κ. Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο “να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί”», σημειώνει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, τονίζοντας πως «προφανώς η κυβέρνηση μετά την χαλάρωσή της και την αποτυχία να διαχειριστεί την πανδημία μετά το πρώτο lockdown, επιλέγει σε αυτή τη φάση τη διατήρηση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, αφού 9 μήνες τώρα δεν έκανε καμία προετοιμασία για να αντέξει το δημόσιο σύστημα υγείας».

Όπως αναφέρει, «επειδή όμως ούτε και η οικονομία φαίνεται να αντέχει, πρέπει να υπάρξει και μια πραγματική στήριξη εργαζόμενων και επιχειρήσεων που θα συνεχίσουν να υπομένουν μια ερμητικά κλειστή οικονομική δραστηριότητα». «Και επειδή βλέπουμε ότι η κυβέρνηση έχει κατεβάσει τα όπλα περιμένοντας το πολυπόθητο από όλους, εμβόλιο, τονίζουμε πως αυτό δεν συνιστά πανάκεια, το ΕΣΥ και η οικονομία πρέπει να ενισχυθούν ούτως ή άλλως», προσθέτει.

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, 16:02Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει