Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μοίρασε χιλιάδες ανακυκλώσιμες τσάντες στους επιχειρηματίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το μήνυμα ενίσχυσης της τοπικής μας αγοράς «μεταφέρουν» χιλιάδες ανακυκλώσιμες τσάντες που με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας διανεμήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

«Πλημμύρισε» από την παραμονή των Χριστουγέννων από σακούλες που καλούσαν τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις, η αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται μία τέτοια πρωτοβουλία από το Επιμελητήριο Μαγνησίας και πραγματικά «αγκαλιάστηκε» από τους επιχειρηματίες.

Συνολικά διανεμήθηκαν περισσότερες από 6.000 χάρτινες τσάντες, δύο μεγεθών, στη μία πλευρά των οποίων αναγράφεται «αγαπώ την αγορά μου. Επιλέγω τοπικά. Στηρίζω τη Μαγνησία», ενώ στην άλλη πλευρά υπάρχουν χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Η διανομή των τσαντών ξεκίνησε την προηγούμενη Τετάρτη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Οι επιχειρηματίες που τις παρέλαβαν εξεπλάγησαν ευχάριστα από την πρωτοβουλία αυτή του Επιμελητηρίου, συμφωνώντας πως πρόκειται για ένα μήνυμα που θα πείσει τους καταναλωτές να μείνουν και να ενισχύσουν με τις εορταστικές αγορές τους την αγορά της πόλης μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει