Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στην 10η OLIO CAPITALE στην Τεργέστη της Ιταλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Για 2η συνεχή χρονιά, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τις μαγνησιωτικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Έκθεση Ελαιολάδου Olio Capitale που πραγματοποιήθηκε 5 με 8 Μαρτίου 2016 στην Stazione Maritima στην Τεργέστη της Ιταλίας. Η Olio Capitale αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο των ελαιών, καθώς «μετρά» ήδη 10 χρόνια παρουσίας.

Στην έκθεση συμμετείχαν πέντε τοπικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ελιάς και του ελαιολάδου. Οι επιχειρήσεις αυτές, οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν το ιταλικό καταναλωτικό κοινό με τα εκλεκτά ντόπια προϊόντα τους, ήταν οι εξής:

Τσαγκαδόπουλος – Ν. Ρομφαίας Ο.Ε. – Αμυγδαλέλαιο Βόλου, ΛΥΧΝΑΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ Α.Ε.-Βιοτεχνία Ελαίων και Ελαιολάδου, Οικογένεια Βολιώτη – Ελαιόλαδο, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΑ ΠΤΕΛΕΟΥ-Σιαμανίκος Μιχάλης & ΣΙΑ Ο.Ε.-Ελαιόλαδο και Αναγνωστάκης Νικόλαος «ΔΩΡΟΝ ΓΗΣ»-Ελαιόλαδο.

Να σημειωθεί ότι το Επιμελητήριο Μαγνησίας είχε συμμετάσχει και στην περσινή διοργάνωση με αντίστοιχες τοπικές εταιρίες και λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της ζήτησης για τα ελληνικά προϊόντα, αποφάσισε να δώσει και φέτος την ευκαιρία σε τοπικές επιχειρήσεις να προβληθούν.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν, ευχαριστούν το Επιμελητήριο Μαγνησίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προβληθούν στην Έκθεση, καθώς και τον Πρόεδρο του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου – Παράρτημα Βόλου κ. Γιώργο Μαλαμάκη για την πολύτιμη βοήθειά του σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στην Τεργέστη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει