Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο Επιχειρηματικό Forum Ελλάδα – Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στο Ελληνοτουρκικό forum που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 στο Επιμελητήριο Λέσβου, θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ευστάθιος Πλαστάρας.

Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα παραστούν στο Επιχειρηματικό Forum Ελλάδα – Τουρκία ,που διοργανώνει το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), με θέμα το Εμπόριο, τον Τουρισμό τις Μεταφορές και τις προοπτικές συνεργασίας των επιχειρήσεων Ελλάδας και Τουρκίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη πρόσκληση του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. προς το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ο πρόεδρος κ.Μπασδάνης , ως μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, πρότεινε και την συμμετοχή εκπροσώπου του ΟΛΒ στο Ελληνοτουρκικό forum , μετά και την επίσκεψη του Φορέα στη Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται η στενή σχέση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας με το Επιμελητήριο Σμύρνης και τον Πρόεδρο κ.Ekrem Demirtas , με Μνημόνιο Συνεργασίας Βόλου- Σμύρνης και την σύμπραξη των Επιμελητηρίων για την αξιοποίηση του τουρισμού κρουαζιέρας σε ένα κοινό δίκτυο διαδρομών στον Διεθνή Τουριστικό Χάρτη της Κρουαζιέρας.

Το Επιχειρηματικό αυτό forum διοργανώνεται σε συνέχεια της Στρογγυλής Τραπέζης που είχε πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2013 στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με το Επιμελητήριο Σμύρνης για τις Κοινές διαδρομές σε επίπεδο κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ειδικότερα στην λεκάνη του Ανατολικού Αιγαίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σμύρνης και τον Ε.Ο.Α.Ε.Ν..
Στο Ελληνοτουρκικό forum θα συμμετέχουν εκθέτες από στον κλάδο του Εμπορίου και της Βιομηχανίας και θα επεξεργαστούν προτάσεις συνεργασίας μεταξύ Ελληνικών και Τουρκικών επιχειρήσεων με κοινή προβολή τους στην παγκόσμια αγορά.

Ακόμη θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στον Τουρισμό με σκοπό την συνεργασία τουριστικών πρακτορείων και επιχειρήσεων Ελλάδας – Τουρκίας , ενώ θα κατατεθούν και προτάσεις τουριστικών πακέτων μεταξύ των δύο χωρών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει