«Το επιτελικό κράτος έχει αρχίσει να αναζητά αποδιοπομπαίους τράγους»Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021, 17:55

«Μόλις της περασμένη Παρασκευή ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του διαβεβαίωνε ότι η χώρα έχει διαθέσιμα 74 εναέρια μέσα πυρόσβεσης εκ των οποίων τα 32 είναι ελικόπτερα, ανάμεσά τους και τα Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας.  Σήμερα παραιτήθηκε ο Διοικητής Αεροπορίας Στρατού για λόγους που σχετίζονται με τη διαχείριση των ελικοπτέρων Σινούκ στη μάχη με τις φωτιές». Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή του ανακοίνωσή του.

«Άρα ο κ. Σκέρτσος ή γνώριζε ότι τα συγκεκριμένα ελικόπτερα δεν επιχειρούν  και έλεγε συνειδητά ψέματα στον ελληνικό λαό ή δεν γνώριζε και έλεγε ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως «και στις δυο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος και υπόλογος απέναντι στον ελληνικό λαό». «Έτσι εξηγείται και η άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει στις καθημερινές ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τον ακριβή αριθμό όσων εναέριων μέσων  επιχειρούν», προσθέτει. 

«Όπως φαίνεται το επιτελικό κράτος δεν κατάφερε να πείσει τους πυρόπληκτους πολίτες ότι δεν μπορούν να διακρίνουν αεροπλάνα και ελικόπτερα για “λόγους αεροναυπηγικής” και έχει αρχίσει να αναζητά πλέον αποδιοπομπαίους τράγους για να φορτώσει την πρωτοφανή καταστροφή», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021, 17:55Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει