Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για τις εκλογές στο τοπικό Συνδικάτο Οικοδόμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, η επιβολή μισθών πείνας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η φοροληστεία και τα χαράτσια, οι απολύσεις κι η ανεργία, η επίθεση της εργοδοσίας στους χώρους δουλειάς, η διάλυση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι “ελεύθερες” αγορές, το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και κοινωνικών αγαθών (υγεία, παιδεία, νερό, ενέργεια, κλπ), το κλείσιμο επιχειρήσεων, η απαξίωση και η προοπτική κατασχέσεων ιδιωτικών περιουσιών και η κλοπή καταθέσεων, αποτελούν το μίγμα της πολιτικής που ακολουθεί η τρικομματική δωσιλογική κυβέρνηση.

Όλα αυτά συνθέτουν το …περιβάλλον της νέας κατοχής που βιώνει ο λαός μας, όπως ακριβώς και οι Ελεύθερες Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) ή οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) που καταργούν τόσο την Εθνική Κυριαρχία όσο και το ενιαίο της Εθνικής Επικράτειας. Που λεηλατούν κυριολεκτικά τα δικαιώματα, τα εισοδήματα, τις ζωές και την ίδια την πατρίδα μας.

Οι ξεπουλημένες ηγεσίες τόσο της ΓΣΕΕ όσο και του τοπικού Εργατικού Κέντρου, όχι μόνον αρνούνται να τεθούν επικεφαλής ενός μαζικού λαϊκού κινήματος, με στόχο την ανατροπή του φαύλου πολιτικού συστήματος, αλλά συνεχίζουν την τακτική του εθελοδουλισμού και της υποταγής.

Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, πραγματοποιούνται οι εκλογές στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μαγνησίας. Ενός κλάδου εργαζομένων που πλήττεται όσο ποτέ άλλοτε.

Απάντηση σ’ όλα αυτά δεν μπορεί να είναι, παρά μόνο ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, η Γενική Πολιτική Απεργία και οι λειτουργικές καταλήψεις χώρων εργασίας με στόχο τη Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Για να διαγράψουμε μονομερώς χρέος, δανειακές συμβάσεις και μνημόνια. Να στείλουμε τους δωσίλογους στη δικαιοσύνη, να επιβάλουμε σεισάχθεια στα χρέη που δένουν χειροπόδαρα το Λαό. Να φέρουμε τη Λευτεριά και τη Δημοκρατία στον τόπο. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν άλλη επιλογή, παρά μόνο να γυρίσουν την πλάτη στα …γιουσουφάκια των συνδικαλιστικών ηγεσιών σ’ όλους τους χώρους και σ’ όλες τις βαθμίδες και φυσικά στο Συνδικάτο Οικοδόμων Μαγνησίας.

Οι προοδευτικές και πατριωτικές δυνάμεις συμμετέχουν και στηρίζουν το ψηφοδέλτιο «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ» και καλούν όλους τους οικοδόμους της περιοχής, να δώσουν με τη στήριξη και την ψήφο τους, το δικό τους αγωνιστικό «παρών» στο γενικό προσκλητήριο του μεγάλου παλλαϊκού ξεσηκωμού που εξυφαίνεται σ’ ολόκληρη τη χώρα, για να πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας και τις ζωές μας.

Ε.ΠΑ.Μ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

«Οι προοδευτικές και πατριωτικές δυνάμεις στηρίζουν το ψηφοδέλτιο «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει