Το Κρεμλίνο δεν θέλει να σχολιάσει το ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 15:48

Η Ρωσία, όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο παρακολουθεί από κοντά την προεδρική προεκλογική εκστρατεία, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, αλλά δεν θα ήθελε να σχολιάσει το ντιμπέϊτ των δύο υποψηφίων προέδρων Τραμπ- Μπάιντεν γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εκληφθεί ως παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ σχολιάζοντας την έκφραση που χρησιμοποίησε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζον Μπάϊντεν, όταν απευθυνόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ τον χαρακτήρισε «σκυλάκι του Πούτιν», δήλωσε ότι το Κρεμλίνο δεν μπορεί να μην διαπιστώσει τις νέες εκφάνσεις αμερικανικής «πολιτικής κουλτούρας» σ’ αυτό το ντιμπέϊτ.

«Και φυσικά διαπιστώνουμε νέες εκφάνσεις πολιτικής κουλτούρας, κουλτούρας του εκλογικού σώματος στις ΗΠΑ. Όμως δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε αυτό, δεν θέλουμε να κάνουμε εκτιμήσεις, γιατί αυτό θα εκληφθεί αμέσως ως κάποια παρέμβαση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι η Ρωσία «ποτέ δεν παρενέβαινε, δεν παρεμβαίνει και δεν προτίθεται να παρέμβει στις εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 15:48

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει