Το κρουασάν του πεινασμένου ελληνόπουλου

Συγκλονίστηκα. Η κατάσταση αρχίζει πλέον να θυμίζει πραγματικά κατοχή. Οι βουλευτές με τις πισίνες που τις βαφτίζουν “υδατοσυλλέκτες” ψηφίζουν ανθελληνικά, προδοτικά νομοσχέδια υπακούοντας τυφλά στους τοκογλύφους δανειστές, την στιγμή που ο λαός μας υποφέρει και βυθίζεται στην μιζέρια μέρα με την μέρα.

Ηγουμενίτσα, 2011 μ.Χ….
Στην φτωχότερη επαρχία της Ευρώπης….

Το μικρό πεινασμένο ελληνόπουλο πήγαινε συχνά στο σούπερ μάρκετ αλλά δεν είχε λεφτά να αγοράζει ούτε ένα κρουασάν!!! Οπότε έκανε το αυτονοήτο. Το “έκλεβε” και το έτρωγε σε μια γωνία του καταστήματος πετάγοντας το περιτύλιγμα. Πεινούσε και δεν είχε άλλη λύση. Το μόνο πράγμα που “έκλεβε” ήταν ένα κρουασάν….

Οι κάμερες και η ασφάλεια το ανακάλυψαν και το έπιασαν. Φυσικά δεν κινήθηκε καμιά διαδικασία σε βάρος του όταν διαπιστώθηκε ότι απλά πεινούσε…

Το περίεργο πάντως είναι ότι σύμφωνα με την Διαμαντοπούλου κανένας μαθητής δεν πεινάει!!!! Η Γ.Γ μάλιστα του Υπουργείου (Αντεθνικής) Παιδείας Χριστοφιλοπούλου είχε διαψεύσει τον περασμένο Μάιο καταγγελίες καθηγητών ότι μερικά παιδιά πεινούν, ζαλίζονται και λιποθυμούν από την πείνα κατά την διάρκεια των σχολικών ωρών!!!

Τι κάνουμε στα παιδιά μας;
Σε τι μέλλον τα οδηγούμε;
Πρέπει κάτι να κάνουμε πριν να είναι πλέον αργά.

Υπάρχει κανείς που να λυπάται αυτό το Γένος;

Υπάρχει κάποιος να φέρει στην λαιμητόμο τους τύπους με τους “υδατοσυλλέκτες”;

Διαβάστε περισσότερα: http://koukfamily.blogspot.com/2011/10/blog-post_5043.html

Μπορεί επίσης να σας αρέσει