Το ΜέΡΑ25 επικρίνει τον πρωθυπουργό για την ομιλία του στο ΣΕΤΕ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 03:11

Επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού για το περιεχόμενο της ομιλίας του στην τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ , διατυπώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης .

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει στη δήλωσή του, ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα καλοκαίρι “επίλογο των προβλημάτων και πρόλογο των επιτυχιών” και για την “πρόσθετη στήριξη της εργασίας αν χρειαστεί”. Ξεκινώντας από το πρώτο, προσθέτει, «είναι πραγματικά εξοργιστικό να μιλάει ο κ. Μητσοτάκης για επίλογο των προβλημάτων όταν ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησής του, μόλις πριν από λίγο καιρό συμφώνησε στο Eurogroup σε πρωτογενές πλεόνασμα για το 2021, και άρα 5ο μνημόνιο με νέα μέτρα λιτότητας».

Όμως, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι, που ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε πρόσθετη στήριξη των εργαζομένων λες και υπήρξε πρότερη στήριξη, τον παραπέμπουμε λοιπόν στα στοιχεία για την απασχόληση, τις απολύσεις, τις μεταβολές, τις μειώσεις μισθών, αλλά και τους ανύπαρκτους φυσικά, ελέγχους του ΣΕΠΕ».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, 03:12

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει