Το μήνυμα της παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ»«Αθήνα Είσαι Εσύ» είναι το όνομα της παράταξης του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, το οποίο ανακοίνωσε και παρουσίασε με το λογότυπο και ένα σχετικό βίντεο στη χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο «ΡΟΜΑΝΤΣΟ», στην Ομόνοια, στην 4η «Συνάντηση Αθηναίων».

Μέσα από το βίντεο, ο κ. Γερουλάνος αποκάλυψε, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωσή του, «τη ματιά και την προσέγγισή του για την αλλαγή που επιδιώκει να φέρει στην Αθήνα, όχι μόνος του, αλλά μαζί με κάθε Αθηναίο που νοιάζεται για την πόλη».

Ο Π. Γερουλάνος σημείωσε ότι η παράταξη ονομάστηκε «Αθήνα Είσαι Εσύ», γιατί, «εμείς, εγώ, εσείς, εσύ, είμαστε αυτοί που μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την Αθήνα που αγαπάμε. Μόνο μαζί και μόνο με νοιάξιμο και γνώση για την πόλη και τις ανάγκες της μπορούμε να δώσουμε πνοή σε κάθε γειτονιά». Επίσης, ανέπτυξε τους στόχους της παράταξής του «για μια Αθήνα ζωντανή, με φροντισμένες και ασφαλείς γειτονιές, δίκαιη, που δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο και καμία γειτονιά πίσω, λειτουργική, που βάζει πρώτα τον κάτοικο, την οικογένεια και τις ανάγκες των μεγαλύτερων, δημιουργική, που δίνει πνοή στην τοπική οικονομία, συμμετοχική, όπου κάθε δημότης έχει λόγο».

Η επόμενη «Συνάντηση Αθηναίων» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 27 Μαρτίου, στην Κυψέλη, στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: EUROKINISSI


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019, 15:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει