Το μόνο που ενδιαφέρει την κ. Μενδώνη είναι η συγκάλυψη υποθέσεων που τραυματίζουν τη ΔημοκρατίαΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 21:12

Για συγκάλυψη υποθέσεων που τραυματίζουν τον καλλιτεχνικό κόσμο και τη Δημοκρατία, κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή την αποχώρησή της από τη Βουλή όταν συζητιόταν η ερώτηση για τη διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Πέρυσι τέτοια εποχή η υπουργός Πολιτισμού κα Μενδώνη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του metoo που αφορούσε στον κυβερνητικά αρεστό πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη επί μία εβδομάδα του έβαζε πλάτη. Μόνο υπό το βάρος των δημόσιων καταγγελιών και αφού είχε εκτεθεί αναγκάστηκε με βαριά καρδιά να τον απομακρύνει. Σήμερα η κα Μενδώνη, ενώ βρισκόταν στη Βουλή, όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει στην ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την τραμπούκικη διακοπή της παράστασης του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου αποχώρησε επιδεικτικά».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022, 21:12Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει