Το νέο επαγγελματικό της βήμα δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση!Η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον μία μητέρα δύο παιδιών και μία αφοσιωμένη σύζυγος. Το μοντέλο και παρουσιάστρια διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της στο πλευρό του άντρα της και των παιδιών της.

Η ίδια έχει επιλέξει από όταν έγινε μαμά  να μείνει μακριά από τα τηλεοπτικά, παρόλο που κατά καιρούς έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις. Όμως πριν λίγες μέρες έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί ανακοίνωσε πως ετοιμάζει κάποιο νέο project χωρίς να αποκαλύψει ακριβώς για τι ακριβώς πρόκειται.

Ήρθε όμως η ώρα της αποκάλυψης! Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε, ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με κοσμήματα, η οποία θα ονομάζεται «The Love Collection» και θα είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην αγάπη.

«Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις την “The love Collection”; Ένα project εμπνευσμένο από την αγάπη αλλά και αφιερωμένο σε αυτή. Πολύ σύντομα.», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτηση που έκανε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019, 01:24

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει