Το νέο κτήριο των 14ου και 24ου νηπιαγωγείων Βόλου θα εγκαινιάσει την Παρασκευή ο Αχ. Μπέος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στις 12.30 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, θα εγκαινιάσει το νέο κτήριο, όπου λειτουργούν το 14ο και το 24ο Νηπιαγωγεία Βόλου, στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου – Σολωμού, στη Χιλιαδού.

Η λειτουργία των νηπιαγωγείων ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, 20 Απριλίου.

Τα συγκεκριμένα σχολεία στεγάζονταν σε ακατάλληλο κτίριο επί των οδών Μεταμορφώσεως με Τριανταφυλλίδη, και μάλιστα λόγω και έλλειψης χώρου τα νήπια έκαναν μάθημα πρωί – απόγευμα. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου στο νέο κτίριο ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν νέα – κατάλληλη – σχολική στέγη.

Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ – είχε δημοπρατηθεί από πέρυσι – στο πλαίσιο του οποίου έγιναν εργασίες αλλαγής κουφωμάτων, διαχωρίστηκαν οι αίθουσες, μπήκαν καινούργιες τουαλέτες, βάφτηκαν όλοι οι χώροι κλπ.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ολοκλήρωση των εργασιών ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίηση γονέων και παιδιών που πλέον θα μπορούν να κάνουν τα μαθήματα τους σε έναν ασφαλές χώρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει