Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της CFMotoΠρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 21:13

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον Αύγουστο του 2018 η CFMoto είχε δημιουργήσει ένα τμήμα ηλεκτρικών οχημάτων με στόχο να αναπτύξειΑυτονομία 130Km και τελική ταχύτητα 110Km/h… τα ηλεκτρικά της μοντέλα. Η εταιρία είναι η Zeeho η οποία πλέον είναι έτοιμη να παρουσιάσει και το πρώτο της μοντέλο στο κομμάτι των ηλεκτρικών scooter.

Το όνομα του μοντέλου είναι Cyber Concept και είναι εξοπλισμένο με σύστημα μπαταριών 4kWh που δίνουν αυτονομία μεγαλύτερη των 130 χιλιομέτρων. Φυσικά οι μπαταρίες (κατασκευάστηκαν από την Farasis Energy) έχουν περάσει τα τεστ ασφάλειας και έχουν κύκλο ζωής 8 χρόνια ή 300.000 χιλιόμετρα.

Η Zeeho δημιουργήθηκε για να αναπτύξει τα μοντέλα του μέλλοντος για την CFMoto

Σύστημα ανάκτησης ενέργειας Cobra!

Το κινεζικό scooter είναι εξοπλισμένο με ένα έξυπνο σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω του συστήματος πέδησης το οποίο έχει αποτελεσματικότητα 92%. Το σύστημα εκτός από υψηλό επίπεδο τεχνολογίας έχει και απίστευτο όνομα το οποίο είναι Cobra!

Το Cyber Concept θα έχει τελική ταχύτητα 110Km/h και πολύ δυνατή επιτάχυνση μέχρι τα πρώτα 60Km/h. Οι άνθρωποι της CFMoto τονίζουν πως τα πρωτότυπα αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα μοντέλα στο κοντινό μέλλον.

Η παρουσίαση του νέου Cyber Concept

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 21:13Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει