Το πρώτο SUV Touring  της γερμανικής φίρμας με 265 ίππους…Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 17:30

Η Porsche για πρώτη φορά δημιουργεί Touring έκδοση για SUV μοντέλο της καθώς το γράμμα «T» μέχρι τώρα κοσμούσε μόνο τις εκδόσεις 718 και 911. Έτσι η εντυπωσιακή Macan T γράφει ιστορία και ανοίγει νέους δρόμους.

Με 265 ίππους και 0-100 σε 6.2 δευτ.

Αρχικά να αναφέρουμε πως το νέο μοντέλο έρχεται να καλύψει το κενό ανάμεσα στην απλή Macan και την Macan S προσφέροντας αντιστοίχως και ενδιάμεσα χαρακτηριστικά. Έτσι λοιπόν διατηρεί τον αρχικό 2λιτρο κινητήρα της απλής έκδοσης με τους 265 ίππους και τα 400 Nm ροπής, πάντα σε απόλυτη συνεργασία με το 7τάχυτο κιβώτιο PDK και τη μόνιμη τετρακίνηση. Σύμφωνα με την Porsche η Macan T μπορεί να πετύχει επιτάχυνση 0-100 σε 6.2 δευτ. και τελική λίγο πάνω από τα 230χλμ./ώρα.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται τόσο το πακέτο Sport Chrono όσο και το σύστημα ανάρτησης Porsche Active Suspension Management. Ως εξτρά έρχεται η προσαρμοζόμενη αερανάρτηση.

Η νέα έκδοση έχει και σχεδιαστικές αλλαγές, τόσο εντός όσο και εκτός του αυτοκινήτου. Αρχικά τα βλέμματα τραβούν οι 20άρες γκρι ζάντες που γεμίζουν τους θόλους, ενώ ομοίου χρώματος είναι οι καθρέφτες, το περίβλημα της μάσκας και τα πίσω λογότυπα. Στο εσωτερικό συναντάμε σπορ καθίσματα φυσικά θερμαινόμενα αλλά και το χρονόμετρο Sport Chrono στο ταμπλό. 

Η νέα Porsche Macan T παραδοθεί στους πρώτους ιδιοκτήτες από τον Απρίλιο του 2022, ενώ μυστήριο παραμένει ακόμα η τιμή της. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022, 17:30Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει