Το σπαραξικάρδιο αντίο της κόρης τουΠρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 15:34

Με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα, το οποίο συνοδεύουν μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, αποχαιρετά η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς, τον πατέρα της Σίνισα που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, την Παρασκευή σε ηλικία 53 ετών, χάνοντας τη μάχη που έδινε επί δύο χρόνια με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Άλλωστε η είδηση του θανάτου του Σέρβου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και προπονητή Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει σκορπίσει θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται από τα εκατοντάδες συγκινητικά μηνύματα και αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν από όλο τον κόσμο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η άσχημη είδηση.

Ωστόσο η ανάρτηση της κόρης του, πραγματικά ραγίζει καρδιές…

«Είναι δύσκολο μπαμπά. Είναι δύσκολο. Σε αυτή τη στιγμή που υποφέρω πάρα πολύ, θα χρειαζόμουν μόνο την αγκαλιά σου. Όχι μια οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δική σου. Ανακατεμένη με το άρωμά σου, που έχει απομείνει όπως και η ψυχή σου. Και όποιος σε γνωρίζει, ξέρει τι εννοώ.

Είναι αδύνατο να τα δεχτώ όλα αυτά αλλά βρίσκω τη δύναμη στην απέραντη αγάπη που μου δώσατε αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής, τόσο δυνατή που θα με συντροφεύει για τις υπόλοιπες μέρες μου.

Αφού ανακάλυψα το πεπρωμένο σου, σε ευχαριστώ που σε είχα μαζί μου αυτά τα χρόνια, στα οποία μου έδωσες τα πάντα, ό,τι θα μπορούσε να δώσει ένας πατέρας σε μια κόρη αλλά και πολλά περισσότερα.

Με αγαπούσες σε τεράστιο βαθμό, με όλες τις δυνάμεις που είχες. Με προστάτεψες από όλα, από όλους και από όλα. Ήσουν πάρα πολύς για μένα, για όλους εμάς, για όλους. Η καρδιά μου σήμερα είναι ραγισμένη, συντετριμμένη.

Η ψυχή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω για τον σούπερ ήρωά μου, για μένα τον μπαμπά, για σας τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ.

Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει ως εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ.

Γεια σου μπαμπά, μεγάλη και απέραντη αγάπη μου. Υποσχέσου μου ότι θα μαθαίνω για σένα, ακόμα σε χρειάζομαι τόσο πολύ».

 Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, 15:35

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει