Το «Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους» Βόλου συγκεντρώνει φάρμακα για την Γάζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι βάρβαρες στρατιωτικές επιθέσεις και οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά του παλαιστινιακού λαού έχουν προκαλέσει εκατοντάδες θυμάτων, ανάμεσα τους και χιλιάδες παιδιά τραυματίες.

Υπάρχει άμεση ανάγκη φαρμάκων. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας έκαμε γνωστό πώς ήδη το 30% των φαρμακευτικών αποθεμάτων έχει εξαντληθεί ενώ τα υγειονομικά υλικά έχουν εξαντληθεί σε ποσοστό 50%, την ώρα που ο αριθμός των θυμάτων πολλαπλασιάζεται καθώς οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού συνεχίζονται.

Το «Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους» κάνει έκκληση για βοήθεια σε φάρμακα και καλεί τους φορείς και τους πολίτες της Μαγνησίας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να σταθούν δίπλα στις ανάγκες των παιδιών και του βασανισμένου παλαιστινιακού λαού. Είναι ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι για να σωθούν παιδικές ζωές, να μετριασθεί η τραγωδία.

Τα φάρμακα μπορούν να παραδίνονται στο «Στέκι Αλληλεγγύης για Όλους» Μαγνησίας 6 Ν. Ιωνία (απέναντι από το τσιπουράδικο “Μαρίνα”) Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα ή τηλεφωνείστε μας στο 6972201507 & 6979206465 και ομάδες εθελοντών θα σας επισκεφτούν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει