Το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας καταδικάζει τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

“Η Διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας, καταδικάζει την εγκληματική επίθεση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και τον ξυλοδαρμό φοιτητή στην Αθήνα, από ομάδα φασιστοειδών”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Είναι γνωστή η εγκληματική τους δράση σε όλη την Ελλάδα και τα δολοφονικά τους χτυπήματα κατά των εργατών, των αγωνιστών – συνδικαλιστών, των μεταναστών και των προσφυγόπουλων.

Με την επίθεσή τους στο νεαρό φοιτητή, επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, που προκύπτει από τη ναζιστική – ρατσιστική ιδεολογία της.

Στοχεύοντας με την δράση τους το εργατικό-λαϊκό κίνημα, χύνοντας το φασιστικό τους δηλητήριο σε φτωχές γειτονιές και σε λαϊκές οικογένειες, όπως στη Ζώνη του Περάματος, με την παράλληλη λειτουργία δουλεμπορικών γραφείων για να προσφέρουν φτηνή εργατική δύναμη στους μεγαλοεργοδότες, υπηρετούν στο ακέραιο το βάρβαρο εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις λαϊκές οικογένειες να καταδικάσουν και να απομονώσουν τους φασίστες – ναζιστές δολοφόνους σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.

Κανένας εφησυχασμός και καμία ανοχή”.

Η Διοίκηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει