Το υπέροχο video της Lamborghini για τα ΧριστούγενναΠρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, 09:21

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Οι φετινές γιορτές δεν θα είναι ίδιες για κανέναν, πουθενά στον κόσμο. Η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω και από τα σπίτια των παππούδων και των γιαγιάδων, τα παιδιά θα λείπουν.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι θα μείνουν μόνοι, γεγονός που τους έχει στοιχίσει ήδη. Κοιτούν από το παράθυρο μπας και γίνει κάποιο θαύμα και η οικία τους γεμίσει ξανά με κόσμο, φωνές και χαρά. Δυστυχώς, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη.

Η Lamborghini δημιούργησε ένα συγκινητικό video, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων που τους λείπει ο γιος του.

Ο μπαμπάς ανυπομονεί, οι αντοχές του έχουν εξαντληθεί από την απομόνωση στο σπίτι. Ανοίγει την κουρτίνα, κοιτά στον δρόμο, αλλά ο κανακάρης του δεν έρχεται. Κάποια στιγμή χτυπά το κουδούνι και καταφθάνει ένα δέμα. Το ανοίγει και βλέπει τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας. Τα φορά και αντικρίζει τον γιο του να οδηγεί την εντυπωσιακή Huracan.

Είναι καλά και του στέλνει όλη την αγάπη του. Στο σημείωμα γράφει: «Μπαμπά το πάθος μας είναι δυνατότερο από την απόσταση. Σε αγαπώ». 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020, 09:21Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει