Το «χρυσό iPhone» του Εσκομπάρ και η αγωγή των 2,6 δισ. δολαρίων κατά της Apple


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 22:55

O Ρομπέρτο Εσκομπάρ, αδερφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, δραστηριοποιείται στην κατασκευή… ιδιαίτερων κινητών τηλεφώνων κατασκευασμένα από χρυσό.

 

Πριν κάποιο καιρό, η Escobar Inc, όπως ονομάζεται η εταιρεία του, είχε κατασκευάσει ένα “χρυσό” κινητό, το οποίο ήταν απλά ένα Galaxy Fold με χρυσή επίστρωση που… ξεφλούδιζε.


Ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ αυτήν τη φορά αποφάσισε να μηνύσει την Apple. Με μια αγωγή των 2,6 δισ. δολαρίων κατηγορεί την Apple, γιατί το 2018 αγόρασε ένα iPhone X και υποστηρίζει ότι κάποιος άγνωστος με το όνομα “Ντιέγκο” τον χάκαρε μέσω της εφαρμογής FaceTime και του απέσπασε την πραγματική του διεύθυνση.Ο “Ντιέγκο” έστειλε έπειτα ένα απειλητικό γράμμα στη διεύθυνση του Εσκομπάρ, το οποίο θορύβησε τον επιχειρηματία, ο οποίος προέβη άμεσα σε μετακόμιση. Ο Εκομπάρ μηνύει την Apple για τα κόστη μετακίνησης, αυξημένης ασφαλείας και ψυχολογικού στρες.


Παράλληλα συνεχίζει τις κατασκευές κινητών και αυτήν τη φορά έφτιαξε το “Escobar Gold 11 Pro”, ένα iPhone 11 με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων.

 

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό σποτ:

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020, 22:55

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει