Το 10ο επετειακό Διεθνές Φεστιβάλ «Micro μ» έρχεται από 26 έως 29 Νοεμβρίου


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 10:46

Η δέκατη επετειακή διοργάνωση του International Micro μ Festival (IMMF) έρχεται να μας θυμίσει αυτά που έχουν πραγματικά σημασία και να ενώσει «ζωντανά» μέσω της τεχνολογίας το κινηματογραφικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Το 10ο επετειακό IMMF από 26 έως 29 Νοεμβρίου θα βρεθεί με συνέπεια όπως κάθε χρόνο δίπλα στο κοινό του σε συνεργασία με την Ψηφιακή Πλατφόρμα του FESTHOME. Με τον τρόπο αυτόν θα έχουν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ που αποτελείται από 15 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους, όσο και το διεθνές πρόγραμμα που θα προβάλλει επιλεγμένες ευρωπαϊκές ταινίες μικρού μήκους, όλες με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ.

Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά το κοινό θα κληθεί με την ψήφο του να επιλέξει την φετινή αγαπημένη του ελληνική ταινία μικρού μήκους. Ταυτόχρονα, επειδή η διοργάνωση επιθυμεί, έστω και συμβολικά φέτος, να διατηρήσει την άμεση επικοινωνία με το κοινό, αποφάσισε τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας να προβάλλει το φεστιβάλ και με φυσική παρουσία στις πόλεις όπου αυτό θα επιτρέπεται κατά τις ημέρες διεξαγωγής του.

Πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διαδικασία της online παρακολούθησης αλλά και της «ζωντανής» διαγωνιστικής κεντρικής εκδήλωσης που θα διεξαχθεί στις 28/11 θα ανακοινωθούν από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Micro μ.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, 10:46

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει