Το BBC, το Radio Liberty και ο ιστότοπος Meduza ελέγχονται από το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 19:13

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών ελέγχει όλα τα Μέσα Ενημέρωσης μεταξύ των οποίων και τρία μεγάλα ξένα ΜΜΕ, το BBC, το Radio Liberty και τον ιστότοπο Meduza για να διαπιστώσει αν μέσα από τα θέματα που μεταδίδουν προπαγανδίζουν τα ναρκωτικά, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών Αντρέι Χράποφ.

«Όλα τα θέματα ελέγχονται για το αν προπαγανδίζουν την χρήση ναρκωτικών και αν σχετίζονται με την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών. Ελέγχουμε τους πάντες, μεταξύ των οποίων και αυτά», δήλωσε ο Χράποφ, όταν ρωτήθηκε αν ελέγχονται το BBC, το Radio Liberty και ο ιστότοπος Meduza.

Ο ίδιος ανέφερε, ότι το 2019 η εποπτική αρχή των μέσων επικοινωνίας και ενημέρωσης, (Ropskomnadzor) μπλόκαρε 22.000 ιντερνετικές πηγές.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της επιτροπής διερεύνησης στοιχείων επέμβασης ξένων χωρών στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας, της Κρατικής Δούμας, Βασίλι Πισκαριόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα τρία αυτά ΜΜΕ συγκαταλέγονται στους οργανισμούς ξένων χωρών οι οποίοι «δραστηριοποιούνται στο τομέα της νομιμοποίησης της χρήση ναρκωτικών».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020, 19:41

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει