Το Opel Corsa Ultimate διαθέτει τα πάντα


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 14:11

Την κορυφαία έκδοση του Corsa, ένα supermini που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του χαρακτηριστικά που συναντώνται σε μεγαλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα, παρουσίασε η Opel.

Το Corsa Ultimate είναι ήδη διαθέσιμο στη Γερμανία με τιμή 23.870 ευρώ. Η εταιρεία από το Rüsselsheim έχει εφοδιάσει το όχημα με κάθε λογής τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εφοδιάζεται με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro με οθόνη 10 ιντσών, το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και ενσωματώνει φωνητικό έλεγχο για το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο και την πλοήγηση.

Το «LIVE Navigation1» καταγράφει κυκλοφοριακά συμβάντα σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο οδηγός να αποφεύγει δρόμους με κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ μέσω του «OpelConnect» παρέχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με κέντρα οδικής βοήθειας και ενεργοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Επίσης φέρει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα με επένδυση alcantara -του οδηγού διαθέτει και λειτουργία μασάζ- θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, τα εξαιρετικά φώτα «adaptive IntelliLux LED matrix», ζάντες 17 ιντσών, διαφορετικής απόχρωσης οροφή και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις του Corsa

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 14:11

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει