Τρίκαλα: Άδειασαν ξυλουργείο και πούλησαν τα κλοπιμαία

Δυο νεαροί πήγαν στο ξυλουργείο ενός 60χρονου, πήδησαν τον μαντρότοιχο και άρπαξαν ένα ξυλουργικό μηχάνημα και διάφορα άλλα εργαλεία και εξαρτήματα, τα οποία πούλησαν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων

Με ταχύτητα… αστραπής έδρασαν δυο αδέλφια που διέρρηξαν ένα ξυλουργικό εργαστήριο, το άδειασαν κυριολεκτικά και πρόλαβαν να πουλήσουν όσα έκλεψαν πριν πέσει ο ένας από αυτούς στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας!

Οι δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 22 και 20 χρόνων πήγαν στο ξυλουργείο ενός 60χρονου στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, πήδησαν τον μαντρότοιχο και άρπαξαν ένα ξυλουργικό μηχάνημα και διάφορα άλλα εργαλεία και εξαρτήματα, τα οποία έσπευσαν να πουλήσουν όσο- όσο σε διάφορες μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων. Ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο της διάρρηξης ίχνη του 22χρονου και τον συνέλαβαν μέσα σε λίγες ώρες.

Εκείνος αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει το ξυλουργικό μηχάνημα στη μάντρα ενός 42χρονου όπου βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του ξυλουργείου, ενώ ο 30χρονος προσωρινά υπεύθυνος συνελήφθη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκε μαζί με το δράστη στον εισαγγελέα. Αργότερα παραπέμφθηκε και ο 42χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας, που όμως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ ο 20χρονος αδελφός του νεαρού αναζητείται.

Πηγή – Ρrotothema.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει