Τόνι Αϊόμι και Νικ Μέισον μαζί για φιλανθρωπικό σκοπό


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 08:17

Ο θρύλος των «Black Sabbath», Τόνι Αϊόμι επιβεβαίωσε ότι ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι με τον κιθαρίστα των «Pink Floyd», τον Νικ Μέισον για φιλανθρωπικό σκοπό. Στο εγχείρημα ίσως να εμπλέκονται και άλλοι αξιόλογοι μουσικοί και εικάζεται ότι ένας από αυτούς, ίσως, να είναι ο Ρον Γουντ των «Rolling Stones».

 Η αποκάλυψη έγινε από τον Αϊόμι σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό περιοδικό «La Heavy» όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει πρόοδος στη συνεργασία του με τον Μπράιαν Μέι των Queen.

 «Μιλάμε εδώ και χρόνια για να κάνουμε κάτι μαζί και δεν έχουμε καταλήξει ακόμα», δήλωσε ο Αϊόμι. «Δεν έχουμε προχωρήσει στη συνεργασία μας, αυτή την περίοδο ο Μπράιαν έχει αντιμετωπίσει πολλά ιατρικά ζητήματα, αλλά ποιος ξέρει; θα ήταν ωραίο να γίνει κάποτε».

Στη συνέχεια ο Αϊόμι έστρεψε τη συζήτηση στη νέα του συνεργασία λέγοντας: «Αυτήν τη στιγμή υλοποιώ μερικές ιδέες και ένα κομμάτι το έπαιξα μαζί με τον Νικ Μέισον πριν από μερικές εβδομάδες», σημειώνοντας: «Κάναμε ηχογράφηση για μία φιλανθρωπική οργάνωση που μάχεται τον καρκίνο. Μου προτάθηκε να παίξω μερικά riff για αυτό, οπότε είπα: “Ναι, θα ήταν ωραίο να το κάνω αυτό”. Νομίζω ότι εκτός από τον Νικ Μέισον θα παίξει λίγο και ο Ρον Γουντ. Δεν είμαι όμως σίγουρος».

Ο Αϊόμι είχε διαγνωσθεί το 2012 με λέμφωμα, πριν την επανένωση των «Black Sabbath» και την κυκλοφορία του «13», κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του οποίου, είχε υποβληθεί σε θεραπεία.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, 08:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει