Τ.Ε. Βόλου ΚΚΕ: Κανένας να μη γίνει συνένοχος στηρίζοντας το «μικρότερο κακό»

“Οι λαϊκές οικογένειες να μην παρασυρθούν από την κοκορομαχία Μπέου – Πατσιαντά και Αγοραστού – Τσιλιμίγκα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις εκλογές της 25ης Μάη το ΚΚΕ καλεί όσους έκαναν το βήμα και ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, να το ολοκληρώσουν με ψήφο στο ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές. Να στείλουν το μήνυμα της αντεπίθεσης και στις τρεις κάλπες και να μην επιλέξουν κανέναν υποστηρικτή των στρατηγικών της Ε.Ε. και των επιχειρηματικών συμφερόντων για Δήμο ή Περιφέρεια.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους άνεργους, όλες τις λαϊκές οικογένειες του Βόλου να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Να μην παρασυρθούν από την κοκορομαχία των Μπέου – Πατσιαντά και Αγοραστού – Τσιλιμίγκα που θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο τους στο β’ γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Κανένας να μη γίνει συνένοχος στηρίζοντας το «μικρότερο κακό». Όποτε επέλεξε με αυτό το κριτήριο ο λαός, κατέληξε σε χειροτέρευση της θέσης του. Στο Δήμο Βόλου, όπως έδειξε και η προεκλογική περίοδος, η αντιπαράθεσή μεταξύ τους δεν ήταν για το δικαίωμα του άνεργου σε επίδομα και μέτρα ανακούφισης, για τον επαγγελματία και την φοροεπιδρομή, για την κατάργηση της ανταποδοτικότητα στους Δήμους, για το σχολείο του νέου, για την υγεία, για το μισθό. Σε όλα αυτά έχουν δηλώσει υποταγή στις πολιτικές της Ε.Ε., στην ανταγωνιστικότητα των μονοπωλίων, στην «ανάπτυξη» υπέρ του κεφαλαίου. Προσπαθούν να διαφημιστούν ως οι καλύτεροι διαχειριστές όλων αυτών.

Καλούμε όλο το λαό του Βόλου να κλείσει τα αυτιά στις διάφορες φωνές που βγαίνουν σε τοπικά ΜΜΕ, στους ψιθύρους και στις προβοκάτσιες όσων μιλάνε εξ’ ονόματος του ΚΚΕ, δηλώνοντας στήριξη στον έναν ή τον άλλον υποψήφιο. Το ΚΚΕ έχει καθαρή και συνεπή θέση και στάση και την έχει εκφράσει πριν το αποτέλεσμα της Κυριακής τόσο στην περιοχή μας όσο και πανελλαδικά.

Το βράδυ της 25ης Μάη αυτό που θα μετρήσει για το λαό είναι αν θα ενισχυθεί το ρεύμα της αντεπίθεσης απέναντι στα μονοπώλια και την Ε.Ε. με ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει