Υβριδικό Fiat Panda με 11.400 ευρώ


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 15:12

Με αστικό στυλ, έξυπνες πρακτικές λύσεις και το νέο προηγμένο ήπιο υβριδικό σύστημα, το Panda Easy Hybrid αποτελεί την υβριδική πρόταση με τη χαμηλότερη τιμή στην ελληνική αγορά.

Τροφοδοτείται από έναν 1.000άρη βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ BSG, προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων, αλλά κυρίως αυξημένη ροπή και ελαστικότητα στις χαμηλές ταχύτητες. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων μόλις στα 89 γρ./χλμ., γεγονός που το απαλλάσσει από τέλη κυκλοφορίας και συνάμα του επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στον δακτύλιο. 

Η νέα έκδοση του Panda έχει χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με την Cross και παρέχει καλύτερες επιδόσεις. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας, το ESP με hill-assist, ο κλιματισμός, το σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και τα χειριστήρια στο τιμόνι.

Το Panda Easy Hybrid -όπως και το σύνολο των μοντέλων της Fiat- καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 200.000 χλμ., καθώς και με αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν κάλυψη οδικής βοήθειας.     

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020, 15:17

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει