Υμνεί τον χουντικό Ντερτιλή υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Ραφήνας



Όπως δηλώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου  κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος οι υποψήφιοι του συνδυασμού του έχουν επιλεγεί «με γνώμονα το ήθος, τη θετική τους προσωπικότητα» και άλλα παρόμοια.

Όπως όμως φαίνεται, από τις αναρτήσεις της υποψήφιας δημοτικής Συμβούλου, που κατεβαίνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με την παράταξη του κ. Βασιλόπουλου «Δύναμη Ανάπτυξης» κ. Μαρικαίτη Αλβέρτη, το «ήθος και η θετική προσωπικότητα» εξαντλούνται στους ύμνους για τον χουντικό και καταστολέα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου Ν. Ντερτιλή, καταδικασμένου μάλιστα σε ισόβια για ανθρωποκτονίες και συμμετοχή στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Είναι απορίας άξιον αν κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίως προσχώρησε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει τις διαδικτυακές δραστηριότητες της κ. Αλβέρτη και ποιους εκθειάζει πολιτικώς.

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το ότι πασίγνωστος ηθοποιός ο οποίος έχει, σύμφωνα με την παράταξη του κ. Βασιλόπουλου, δηλώσει υποστηρικτής της υποψηφιότητάς του, γνωρίζει τα λεγόμενα της υποψήφιας δημοτικής Συμβούλου.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 22:45

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει