Υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν αναγνώρισε τον ΧατζηδάκηΠρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 11:51

Ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ. Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εργασίας πήγε αιφνιδιαστικά στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο νησί, αλλά εκεί ο υπάλληλος δεν τον αναγνώρισε..

Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

«Καλημέρα είμαι ο υπουργός», είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε: «Έλα τώρα, τι είναι αυτά;». «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης. Τότε ο υπάλληλος κατάλαβε τι έχει γίνει και ζήτησε συγνώμη.

Παρά το εν λόγω γεγονός, ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που αντίκρισε στον ΕΦΚΑ της Κέρκυρας. Ανέφερε ότι η εξυπηρέτηση είναι σε καλό επίπεδο και σε αυτό βοήθησαν οι νέοι υπολογιστές που έχουν παραλάβει οι υπάλληλοι. Φυσικά, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν στον ΕΦΚΑ και ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους ότι βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

 

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός» είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το…


Δημοσιεύτηκε από Kostis Hatzidakis στις Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021, 11:51

Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει