«Υπάρχει πρώιμο ενδιαφέρον από funds για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 14:30

Ο νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Τάκης Τριαντόπουλος στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου αποκάλυψε τις κινήσεις που γίνονται για τη μεταβίβαση των μετοχών του τριφυλλιού σε νέο αγοραστή.

Μάλιστα επισήμανε ότι ήδη υπάρχει πρώιμο ενδιαφέρον από κάποια funds, που περιμένουν τον φάκελο με τα στοιχεία της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Οι μετοχές δεν γίνεται να παραμείνουν στον κύριο Παπαδόπουλο. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να μεταβούν οι μετοχές πίσω στον κύριο Γιαννακόπουλο. Έχουμε κάνει κινήσεις για να βρεθεί αγοραστής. Έχει ετοιμαστεί μία παρουσίαση με την αποτίμηση και την ιστορία. Δεδομένα που ενδιαφέρουν τους επενδυτές.

Έχουμε αναθέσει σε δύο μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού αυτό το πρότζεκτ, να βρουν πιθανούς αγοραστές. Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον. Τις προθέσεις του κ. Γιαννακόπουλου για το μέλλον δεν τις γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω για λογαριασμό του» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020, 14:33

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει