«Υπεύθυνος για την ήττα από τον Ηρακλή ο Καρακατσούνης»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 17:30

Ανακοίνωση κατά του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή (18/11) εξέδωσε ο Κολοσσός Ρόδου. Οι «θαλασσί» θεωρούν «αποκλειστικό υπεύθυνο» τον εν λόγω διαιτητή για την ήττα από τον «Γηραιό», στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της και τον εκνευρισμό της για τη διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη στην ήττα από τον Ηρακλή, στο Ιβανώφειο, στο εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αν και ο κ. Καρατσούνης είναι ένας ρέφερι με μεγάλη εμπειρία, στον συγκεκριμένο αγώνα αυτή τη χρησιμοποίησε για να καθοδηγήσει τη ροή του και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Η ΚΑΕ Κολοσσός θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την ήττα τον κ. Καρακατσούνη, ο οποίος φρόντισε στα πολλά “λάθη” που έκανε, να βγάλει εκτός ματς τον Μιχάιλο Άντριτς, με ανύπαρκτα φάουλ.

Όλοι κάνουμε λάθη στο μπάσκετ και μέχρι ενός σημείου είναι φυσιολογικά. Άλλωστε, όλοι μαθαίνουμε από αυτά και γινόμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, τα «λάθη» του κ. Καρακατσούνη ήταν επαναλαμβανόμενα και κατά μίας πλευράς μόνο…

Εμείς, ως ΚΑΕ Κολοσσός δεν πρόκειται να μείνουμε άπραγοι σε τέτοιες συμπεριφορές, τις οποίες και θα αναφέρουμε και θα καυτηριάζουμε».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020, 17:30

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει