Υποψήφια για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Σοφία Σακοράφα


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 13:32

Την προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα διεκδικήσει η βουλευτής του ΜέΡΑ25, Σοφία Σακοράφα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, μετά την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου του ΓΣ Τρικάλων προς την ΑΚΑΣ, την παράταξη που βρίσκεται επικεφαλής της διοίκησης, εδώ και πολλά χρόνια, στην αρχαιότερη ελληνική ομοσπονδία.

Το Δ.Σ. του ΓΣ Τρικάλων συνεδρίασε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου με μοναδικό θέμα την πρόταση υποψηφιότητας της παλιάς παγκόσμιας ρεκορντγούμαν του ακοντισμού για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου ανέλυσαν τους λόγους της πρότασης τους, προτάσσοντας τη διαδρομή της Σοφίας Σακοράφα στους παγκόσμιους στίβους, αλλά και τη λαμπρή συνεχόμενη παρουσία της στον κοινωνικό στίβο.

«Η πορεία της με γνώμονα πάντα αρχές, αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα, την καθιέρωσε στην συνείδηση των πολιτών ως μια προσωπικότητα με σιδερένια θέληση, πίστη και σταθερότητα στις αρχές της.

Πιστεύοντας ότι η ήρθε η στιγμή να τεθεί επικεφαλής ενός χώρου που τον έζησε, γνώρισε, αγάπησε, τίμησε και υπηρέτησε με την φιλοδοξία να προσθέσει το δικό της λιθαράκι και το μεράκι της, την προτείνουμε ομόφωνα για την προεδρία της ομοσπονδία μας, με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει απόλυτα το όραμα της» αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΣ Τρικάλων, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου, Ελευθέριος Σούλας, και ο γενικός γραμματέας, Κωνσταντίνος Γιουβρής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ η Τασούλα Κελεσίδου, η οποία προτάθηκε από την παράταξη «Αναγέννηση».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020, 13:44

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει