Υποψήφιο και το Βελιγράδι για τη διοργάνωση του Final-8 της Euroleague


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 16:39

Στις Αθήνα, Μόσχα και Κωνσταντινούπολη προστέθηκε και το Βελιγράδι, ως υποψήφιες πόλεις για τη διοργάνωση του Final-8 της Euroleague, εφόσον αποφασιστεί το plan Β για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με δηλώσεις του την Τρίτη (5/5), ο αναπληρωτής δήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς, τόνισε πως η πρωτεύουσα της Σερβίας έχει την διάθεση και την ικανότητα να φιλοξενήσει τους εναπομείναντες αγώνες της Euroleague για τη σεζόν 2019-20. Αποκάλυψε δε πως ήδη έχει σταλεί επίσημη ειδοποίηση στη Euroleague!

«Σεβόμαστε τις πόλεις που θέλουν τη διοργάνωση και οι οποίες είναι μεγαλύτερες και πιο πλούσιες. Όμως, θέλουμε και εμείς το ίδιο και έχουμε τους λόγους μας. Μιλάμε για 17 ακόμη ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να έρθουν εδώ 15 ημέρες πριν από τις 4 Ιουλίου και να κάνουν τη δική τους καραντίνα. Οπότε, αυτό σημαίνει πως για 40 ημέρες θα βρεθούν 3.000-4.000 άνθρωποι στο Βελιγράδι. Παίκτες, προπονητές, προσωπικό, μάνατζερ, σκάουτερ, σπόνσορες και δημοσιογράφοι. Μιλάμε για ζωντανές μεταδόσεις περισσοτέρων από 60 αγώνων. Θα δείξουμε ότι είμαστε ο ασφαλέστερος προορισμός για όλους», επισήμανε ο Γκόραν Βέσιτς στο «Mozzartsport».

O Bέσιτς εξήγησε επίσης: «Με την υποστήριξη του Προέδρου Βούτσιτς και του πρωθυπουργού Μπρνάμπιτς, θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να διεξαχθούν οι αγώνες στο Βελιγράδι. Τόσο ως προς τη μεταφορά των ομάδων όσο και ως προς τα ιατρικά τεστ. Μιλήσαμε και με ξενοδοχεία που έχουν κάνει μοναδικές προσφορές, ενώ ειδοποιήσαμε σχετικά και τη Euroleague».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 16:42

Πηγή: Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει